facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Απορρίπτει τα σενάρια περί οικουμενικής το Μέγαρο Μαξίμου

Στην σεναριολογία που φουντώνει μετά την απώλεια δύο βουλευτών από την κοινοβουλευτική της δύναμη, περί συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης λόγω οριακής και ασταθούς πλέον πλειοψηφίας, απαντά η ηγεσία του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κυβερνητικές πηγές διαμηνύουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και πως τα σχετικά σενάρια είναι «ευσεβείς πόθους συγκεκριμένων κέντρων».

Σε μία προσπάθεια να προλάβουν την όλη συζήτηση που φουντώνει, καθώς επίκεινται κι άλλες σκληρές κοινοβουλευτικές δοκιμασίες για την κυβέρνηση -λόγω ασφαλιστικού, αγροτικού κλπ - οι ίδιες πηγές επισήμαιναν «η κυβέρνηση διαθέτει την κοινοβουλευτική και κοινωνική στήριξη που χρειάζεται, για να υλοποιήσει τον άμεσο και τον μακροπρόθεσμο πολιτικό της σχεδιασμό, χωρίς κανενός είδους υπαναχωρήσεις».

Κατά το Μέγαρο Μαξίμου η σεναριολογία περί οικουμενικής που αναπτύσσεται τα τελευταία 24ωρα αποτυπώνουν απλά την επιδίωξη συγκεκριμένων κέντρων, που έχουν την επιδίωξη να ελέγξουν την διακυβέρνηση της χώρας, ιδίως σε θέματα πάταξης της διαφθοράς.

Οι ίδιες πηγές συμπληρώνουν ότι η κυβέρνηση στοχεύει τώρα στην ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και στην επιτυχή πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος, που θα ανοίξει τη συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news