facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Μικροεπεισόδια από ομάδα νεαρών στο μαθητικό συλλαλητήριο

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο μαθητικό συλλαλητήριο και αξίζει να αναφερθεί ότι η πλειοψηφία των μαθητών δεν πήραν μέρος στην ένταση που προκλήθηκε επί της Λεωφόρου Αμαλίας. 

Πιο συγκεκριμένα περίπου 20 νεαρά άτομα, με κουκούλες και μαύρα ρούχα, πέταξαν πέτρες σε δύο καταστήματα, στη συμβολή των οδών Φιλελλήλων και Μητροπόλεως και στην Οθωνος. Εργαζόμενοι στα υποκαταστήματα κατέβασαν άμεσα τα ρολά και δεν προκλήθηκαν υλικές φθορές.

Στη συνέχεια, οι νεαροί πέταξαν πέτρες προς την πλευρά των τροχονόμων που βρίσκονται στην είσοδο του γκαράζ της Βουλής. Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν συμπλοκές μικρής έντασης μεταξύ των νεαρών κουκουλοφόρων και δύναμης των ΜΑΤ που φυλάσσει τη Βουλή.

Το κύριο σώμα του μαθητικού συλλαλητηρίου διαχωρίστηκε άμεσα από την ομάδα των νεαρών κουκουλοφόρων. Μαθητές σχημάτισαν αλυσίδα και αποδοκίμασαν τις συμπλοκές που σημειώθηκαν.

Κύριο σύνθημα του μαθητικού συλλαλητηρίου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ήταν: «Τσίπρα και Φίλη ακούστε το καλά. Οι μαθητές στο δρόμο ακόμη μια φορά». 

Η αστυνομία παρακολουθεί το συλλαλητήριο από διακριτική απόσταση.

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news