facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Σε οριακό σημείο η λειτουργία του Ακτινολογικού του «Θριάσιου»

Σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας παρουσιάζει το Ακτινολογικό Τμήμα του «Θριάσιο» Νοσοκομείου, λόγω της έλλειψης ειδικευμένων και ειδικευόμενων γιατρών. Οι ειδικευμένοι γιατροί έχουν ήδη κάνει σχετική ενημέρωση στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και ζητούν την άμεση κάλυψη των κενών για την ταχεία διεκπεραίωση των ζητούμενων απεικονιστικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο αριθμός των ειδικευμένων γιατρών, καθώς και των ειδικευόμενων είναι ανεπαρκής και παρά τις προσπάθειες τους, παραμένει μια Γενική Εφημερία του Νοεμβρίου εντελώς ακάλυπτη και δέκα Εσωτερικές Εφημερίες που καλύπτονται με Εφημερία Ετοιμότητας από ειδικευμένο, χωρίς την παρουσία ειδικευόμενου στο Τμήμα.

Επιπλέον η κάλυψη των Γενικών Εφημεριών το Νοέμβριο γίνεται με τέσσερις ειδικευμένους γιατρούς (Επιμελητές και Διευθυντές), αριθμός που αποτελεί το ελάχιστο όριο για ασφαλή κάλυψη της εφημερίας.

Η έλλειψη ιατρικού προσωπικού συνδυαστικά με την έλλειψη της απαιτούμενης τεχνολογικής υποστήριξης για την ταχεία και έγκαιρη γνωμάτευση των αξονικών τομογραφιών αλλά και την έλλειψη γραμματειακής υποστήριξης, έχουν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην γνωμάτευση των αξονικών τομογραφιών και την αδυναμία πλήρους και ασφαλούς κάλυψης των εφημεριών.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news