facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Νέα τραγωδία στη Γαλλία, εκτροχιασμός τρένου με τουλάχιστον εφτά νεκρούς

Νέα τραγωδία στη Γαλλία! Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (14/11) εκτροχιάστηκε η υπερταχεία (TGV) κοντά στο Στρασβούργο, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για εφτά νεκρούς.
Ο συρμός βγήκε εκτός πορείας στην περιοχή του Εκερσάιμ, πέφτοντας σε παρακείμενο κανάλι. Οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας δεν συνδέουν το συγκεκριμένο περιστατικό με τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο διεξάγονται έρευνες για το πως προκλήθηκε.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία διάσωσης και ασθενοφόρα με γιατρούς. Εκτός των εφτά νεκρών, οι αρχές αναφέρουν την ύπαρξη αρκετών τραυματιών, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 49 ανθρώπους, δίχως να δίνουν διευκρινήσεις αν είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ελικόπτερα, που μεταφέρουν τους τραυματίες στα πλησιέστερα νοσοκομεία.

Στο τρένο επέβαιναν συνολικά 56 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων μετακινήθηκαν με ασφάλεια εκτός βαγονιών και ξεκίνησε η μεταφορά τους σε ασφαλή τοποθεσία, ώστε να τους παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια, σε όσους είχαν μικροτραυματισμούς, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη.

protothem
a

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news