facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Δεν μπορούν να εκτυπώσουν 'Αδειες Κυκλοφορίας οι Διεθύνσεις Μεταφορών!

Είναι γνωστό πως εδώ και πολλούς μήνες οι Διευθύνσεις Μεταφορών όλης της χώρας δεν έχουν προμηθευτεί τα ειδικά έντυπα Αδειών Κυκλοφορίας οχημάτων με αποτέλεσμα να εκτυπώνουν σε κόλλες Α4 τις «επίσημες» Αδειες Κυκλοφορίας.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia τις τελευταίες ημέρες καμία Διεύθυνση Μεταφορών δεν μπορεί να εκτυπώσει ούτε τα «επίσημα» απλά χαρτιά Α4 που δίνει στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ως 'Αδειες Κυκλοφορίας αλλά κάποιο άλλο έγγραφο που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βεβαιούτε ότι για το όχημα με αριθμό κυκλοφορίας έχουν κατατεθεί στην Υπηρεσίας μας δικαιολογητικά για την έκδοση αντιγράφου λόγω Μεταβίβασης, Αλλαγής Κινητήρα, Αλλαγή Χρώματος, Φθοράς, Απώλειας, Κλοπής, Αποδοχής κληρονομιάς, 'Αρσης παρακράτησης στο όνομα του-της...

Η παρούσα βεβαίωση δύναται να αποτελέσει αποδεικτικό Νόμιμης κυκλοφορίας του εν λόγω οχήματος σε πιθανό έλεγχο από τα αρμόδια όργανα μέχρι... όπου ο κάτοχος καλείται να παραλάβει τη νέα 'Αδεια κυκλοφορίας από την Υπηρεσία μας, καταθέτοντας την παρούσα βεβαίωση η οποία δεν έχει ισχύ μετά την παραπάνω ημερομηνία.».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia ο λόγος που οι Διευθύνσεις Μεταφορών δεν μπορούν να εκτυπώσουν ούτε τις 'Αδειες Κυκλοφορίας σε απλά χαρτιά Α4 έχει να κάνει με τις οφειλές των Διευθύνσεων Μεταφορών προς την εταιρεία συντήρησης του συστήματος που εκτυπώνει τα έντυπα.

Πάντως όπως και να έχει το θέμα καλό θα ήταν όσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν στα χέρια τους τις συγκεκριμένες βεβαιώσεις από τις Διευθύνσεις Μεταφορών της χώρας να μην πραγματοποιήσουν κάποιο ταξίδι εκτός συνόρων γιατί μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων καθώς οι Αστυνομικές Αρχές γειτονικών χωρών μη γνωρίζοντας την εγκυρότητα του εγγράφου μπορεί να τους μεταφέρουν για περαιτέρω έλεγχο στο αστυνομικό τμήμα ή οι τελωνειακές αρχές να «μπλοκάρουν» την διέλευσή σας από τα σύνορα μέχρι να ελέγξουν το αυτοκίνητο στο ηλεκτρονικό σύστημα...

enikonomia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news