facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Άδωνις σε Πλακιωτάκη: Να μαζέψουμε υπογραφές για την παραπομπή Φλαμπουράρη

Επιστολή στον Γιάννη Πλακιωτάκη έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης με την οποία ζητά από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να κινητοποιήσει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος προκειμένου να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές για τη σύσταση είτε προανακριτικής είτε εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Φλαμπουράρη.

Υπενθυμίζεται ότι για τη σύσταση της πρώτης απαιτούνται 30 υπογραφές και για τη δεύτερη 60 υπογραφές μετά την αποστολή στη Βουλή της δικογραφίας που σχηματίστηκαν για τον υπουργό Επικρατείας ύστερα από τις αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» για το μετοχολόγιο της εταιρίας του και το «πόθεν έσχες».

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία που σχηματίστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου στηρίζεται στα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «ΘΕΜΑτος» που τάραξαν τα νερά τόσο στο Μαξίμου όσο και στην Κουμουνδούρου και αφορούν την δήλωση «πόθεν έσχες» (περιουσιακής κατάστασης) του κ. Φλαμπουράρη στην οποία περιλαμβάνονται μετοχές της εταιρείας Διάτμηση ΑΤΕ, παρά το γεγονός ότι είχε ασυμβίβαστο λόγω της υπουργικής θέσης που κατείχε. Ακόμη, τις ευεργετικές ρυθμίσεις των 100 δόσεων στην Εφορία παρά τα εκατομμύρια που είχε στα αποθεματικά των ταμείων της εν λόγω εταιρείας, την ασυνήθιστη παράταση παράδοσης δημόσιου έργου στο Βραχάτι Κορινθίας λίγο μετά τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, την επίσπευση πληρωμής -και μάλιστα μέσω sms- για το επίμαχο έργο, χωρίς αυτό να έχει παραδοθεί κ.λπ. 

«Θέλω, επίσης, να σε παρακαλέσω να συνεργαστούμε όλοι γρήγορα ώστε να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κουκουλώσει και αυτή την υπόθεση» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε την επιστολή του κ. Γεωργιάδη



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news