facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Στον αέρα η ΝΔ- τι συμβαίνει με την επιλογή Πλακιωτάκη;

Η επιλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ορίσει αντιπρόεδρο του της ΝΔ τον γενικό γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Πλακιωτάκη προκάλεσε νέο χάος καθώς αμφισβητείται βάσει των διατάξεων του καταστατικού του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διατάξεις ορίζουν ότι αντιπρόεδρο δεν μπορεί να ορίζει ο εκτελών χρέη μεταβατικού προέδρου, αλλά μόνο ο εκλεγμένος πρόεδρος.

Στον αέρα όμως βρίσκεται και η ΚΕΦΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τη Συγγρού υπάρχει γνωμοδότηση από τον νομικό σύμβουλο του κόμματος Στέλιο Στάικο, σύμφωνα με την οποία από τη στιγμή που παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΚΕΦΕ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος όμως κωλύεται καθώς έχει οριστεί αντιπρόεδρος του κόμματος.

Το μπέρδεμα αυτό που έχει μπλοκάρει για μία ακόμα φορά τις διαδικασίες ξεκίνησε μετά την δήλωση που έκανε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ότι «κωλύεται» να παραμείνει πρόεδρος της ΚΕΦΕ.

Ο κ. Παπαμιμίκος ζήτησε συγνώμη από τα στελέχη, τους φίλους και τα μέλη της ΝΔ για το βατερλό της εκλογικής διαδικασίας και ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί ώστε να υπάρξει εκτόνωση του κλίματος.Μετά το ντόμινο όμως των νομικών αμφισβητήσεων που ακολούθησαν άρχισαν οι διαρροές από τη Συγγρού, ότι η δήλωση κωλύματος από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο δεν είχε σκοπό να αποφορτισθεί η ένταση, ενόψει και της συνεδρίασης της Κ.Ο. αλλά το αντίθετο…

Για το λόγο αυτό, όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό, στελέχη του κόμματος συγκεντρώνουν υπογραφές για να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του πρώην προέδρου της ΚΕΦΕ.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news