facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Τόσκας και Παρασκευόπουλος

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κοτζαμάνη επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Μιχάλης Καλογήρου.

Κατά την είσοδό τους στο δικαστικό μέγαρο αρνήθηκαν να απαντήσουν σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις για τον σκοπό της επίσκεψής τους.

Την Τρίτη, στον απόηχο των καταγγελιών του Γ.Πανούση και των αποκαλύψεων για συνομιλίες μεταξύ ηγετικού στελέχους των «Πυρήνων της Φωτιάς», ομάδας ποινικών και από την άλλη πλευρά κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παρασκευόπουλος ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έγινε συζήτηση και διαπραγμάτευση με εξωθεσμικούς παράγοντες για τα νομοθετήματα που θα διαμορφώνονταν.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Παρασκευόπουλος είπε ότι δεν γνωρίζει τι είπε ακριβώς ο Γ. Πανούσης αλλά ουδέποτε έγινε συζήτηση και διαπραγμάτευση για τα νομοθετήματα που θα διαμορφώνονταν, προβάλλοντας ως απόδειξη ότι ο νόμος που προέκυψε είχε πάρα πολλές ρυθμίσεις που άφησαν απογοητευμένες κάποιες ομάδες κρατουμένων, λόγος για τον οποίο του έκαναν επιθέσεις.

Είπε, μάλιστα, ότι έχει δεχθεί και ο ίδιος απειλές αλλά τις έχει αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο από αυτόν με τον οποίο τις αντιμετώπισε ο Γιάννης Πανούσης.

Για τις καταγγελίες του Γ. Πανούση, ο υπουργός επισήμανε ότι είναι ήσυχος από τη στιγμή που του θέματος επιλήφθηκε πλέον η Δικαιοσύνη και η κορυφαία εισαγγελέας και πρόσθεσε πως πλέον θα φανεί τι υπάρχει και τι όχι.

Newsroom ΔΟΛ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news