facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Λάμπρου: «Έχουν γίνει συζητήσεις, όλα τα αιτήματα των κρατουμένων έχουν γίνει δεκτά»

Μπορεί την Τετάρτη η κυβέρνηση, μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, να επανέλαβε κατηγορηματικά πως «η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται προκειμένου να εισάγει νομοσχέδια», ωστόσο, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πάνος Λάμπρου έλεγε ότι στο νομοσχέδιο που είχε μόλις καταθέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης, βρίσκονταν όλα τα αιτήματα των κρατουμένων.

Το παρακάτω βίντεο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμό ΣΚΑΪ, αφορά σε μια διαδικτυακή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Λάμπρου στο ΟΜΝΙΑ TV στις 24 Μαρτίου του 2015. Τότε ο κ. Λάμπρου είχε μόλις διορισθεί σύμβουλος του Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος από την πλευρά του, σε δηλώσεις του την Τρίτη, διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε έγινε συζήτηση και διαπραγμάτευση για τα νομοθετήματα τα οποία θα διαμορφώνονταν.

Σε αυτό, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται να λέει ότι «έγινε συζήτηση με τους ανθρώπους, καταγράφηκαν τα προβλήματα» και πως ο ίδιος έχει κάνει «πάρα πολλές συζητήσεις, όλα τα αιτήματα που έχουν καταθέσει έχουν γίνει δεκτά, όχι μόνο επειδή τα ζήτησαν αλλά επειδή πραγματικά είναι δίκαια».

Δείτε το βίντεο


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news