facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μαξίμου: «Να πάει στη Δικαιοσύνη ο Πανούσης, αντί να κάνει σοβαρές καταγγελίες στα ΜΜΕ»

Απάντηση στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούση, για διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης, εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι όσα καταγγέλλονται είναι πολύ σοβαρά και «θα πρέπει να κατατεθούν στην Δικαιοσύνη, αντί να περιφέρονται στα ΜΜΕ».
«Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο Γ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στην Δικαιοσύνη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, φέρεται να επικοινώνησε με τον Γ. Πανούση, θέτοντας του το ερώτημα γιατί δεν ενημέρωσε αρμοδίως από τη στιγμή που θεώρησε ότι υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και όχι αστυνομικό.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το θέμα στο περιθώριο των συσκέψεων που έχει σήμερα από το πρωί για τη διαπραγμάτευση και το προσφυγικό.
Είχαν προηγηθεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι να ζητούν την παρέμβαση Τσίπρα.
«Τα όσα καταγγέλλει σήμερα ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Πανούσης για σχέσεις πολιτικών με τρομοκράτες, για την κατάσταση στις φυλακές, αλλά και την Αστυνομία, αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός υποχρεούται να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του και η Δικαιοσύνη να προχωρήσει ταχύτατα σε πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών.
Σχέδιο εξόντωσης και διασυνδέσεις πολιτικών με τρομοκράτες
Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης καταγγέλλει ευθείες απειλές από οργανωμένες ομάδες με έδρα τις φυλακές, τρομοκράτες αλλά και από κυκλώματα αξιωματικών μέσα στην αστυνομία που έχουν σχέσεις με διεφθαρμένα άτομα που ασχολούνται με την πολιτική.
Όπως λέει ο Γ. Πανούσης όσα γνωρίζει και όσα έχει ζήσει τα έχει καταγράψει σε ένα βιβλίο με ψευδώνυμα ενώ για λόγους ασφαλείας δικής του και της οικογένειάς του έχει καταθέσει τα πραγματικά ονόματα σε συμβολαιογράφο.
«Το κείμενό μου καθιστά φανερό τί έχει γίνει. Τί έχει γίνει δηλαδή στο παρασκήνιο. Όχι στο προσκήνιο. Τί έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιόν τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα. Γιατί απειλούν τη ζωή μου» λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Ο υπουργός μιλώντας στο mega υπενθύμισε τις απειλές και τις παρεμβάσεις που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, με κύκλωμα αξιωματικών στη διεύθυνση Αλλοδαπών και τις σχέσεις του με υψηλόβαθμους αξιωματικούς αλλά και άτομα που ασχολούνται με την πολιτική και είχαν προαποφασίσει πόσο χρόνο θα μείνει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
«Ο υπουργός Γιάννης Πανούσης θα φύγει σε ένα τετράμηνο. Τις τοποθετήσεις των αξιωματικών θα τις τακτοποιήσει ο 'ψηλός', θα τελειώσει το θέμα ο 'ψηλός' εσωκομματικά» φέρεται να είχε πει μέλος του κυκλώματος.
ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news