facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Εξαρθρώθηκε μια από τις μεγαλύτερες σπείρες που έκλεβε αυτοκίνητα

Στην εξάρθωση πολυμελούς εγκληματικής ομάδας, η οποία έκλεβε αυτοκίνητα από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και τα αποσυναρμολογούσε στο Ζεφύρι και στις Αχαρνές, προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής.

«Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές ομάδες κλοπής αυτοκινήτων που έχουν δράσει στη χώρα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχος Χρήστος Παπαζαφείρης

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, που έγινε την περασμένη Δευτέρα, στο Ζεφύρι, συνελήφθησαν 11 μέλη της εγκληματικής ομάδας, εκ των οποίων οι 10 είναι Ρομά και ο ένας υπήκοος Ρουμανίας.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 117 περιπτώσεις κλοπών Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών, ενώ εκτιμάται από την Αστυνομία ότι η σπείρα αποκόμισε από την εγκληματική δραστηριότητά της, χρηματικό ποσό που υπερβαίνει το 1 εκατομ. ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων κλοπής οχημάτων.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news