facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Συλλαλητήριο αγροτών στο Σύνταγμα την Τετάρτη

Ευρύ κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των δυνάμεων του πρωτογενούς τομέα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Αθήνα απευθύνουν οι επικεφαλής των οργανώσεων της Βόρειας Ελλάδας.

Το ραντεβού έχει κλειστεί για τις 11.00 το πρωί στο Σύνταγμα και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας.

«Αντιστεκόμαστε στη λαίλαπα των μέτρων και δίνουμε μάχη για να επιβιώσουν οι εκμεταλλεύσεις και οι οικογένειές μας, για να υπάρχει αύριο πρωτογενής τομέας στη χώρα μας και για να μη διαλυθεί η ύπαιθρος και η ελληνική περιφέρεια» επισημαίνεται στο ψήφισμα διαμαρτυρίας που θα επιδώσει η συντονιστική επιτροπή των οργανώσεων των αγροτών και κτηνοτρόφων και αλιέων.

Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τον κόσμο στην Αθήνα θα αναχωρήσουν το βράδυ της Τρίτης.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 10.000 εμπλεκόμενοι στον πρωτογενή τομέα.

Αναφορικά με το μπλόκο που έχουν στήσει σε τρία διαφορετικά σημεία στην Πέλλα αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής, επισημαίνεται ότι μόνο αυτοί στον κόμβο Μελισσίου προχώρησαν σήμερα σε συμβολικούς αποκλεισμούς, ενώ αυτοί σε Μαυροβούνι και Παλαιό Μυλότοπο διατήρησαν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news