facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων: Πεδίο μάχης η Λεωφόρος [Βίντεο]

Ο διαιτητής του αγώνα αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο για λόγους ασφαλείας. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς κατά την είσοδο της αποστολής του Ολυμπιακού στο γήπεδο, οι παίκτες των ερυθρόλευκων, που μπήκαν για ζέσταμα, δέχτηκαν φωτοβολίδες, μία εκ των οποίων βρήκε τον Φινμπόγκασον. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για οριστική διακοπή του αγώνα ακολούθησε νέος γύρος επεισοδίων με τους οπαδούς να σπάνε την πόρτα της θύρας 13 και να εισβάλουν εντός του γηπέδου. Ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με συγκρούσεις σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς. Οδομαχίες και εκτός γηπέδου. Νωρίτερα, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, είχαν σημειωθεί και πάλι επεισόδια, έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και αστυνομικών δυνάμεων, κατά τα οποία τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας αστυνομικός.

Μετά την φωτοβολίδα που έπεσε στον παίκτη του Ολυμπιακού, ο γενικός αρχηγός και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε εντολή στους παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψουν στα αποδυτήρια. Ο Σάββας Θεοδωρίδης επικαλέστηκε τον νέο αθλητικό νόμο και ζητάει το παιχνίδι να μην ξεκινήσει. «Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει σε ζούγκλα», ανέφερε. Μετά από αρκετή ώρα διαβουλεύσεων, και ενώ οι δύο ομάδες είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια, ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς αποφάσισε ο αγώνας να μην ξεκινήσει για λόγους ασφαλείας.



Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Φωτοβολίδες έπεσαν πάνω στους παίκτες μας. Ο νόμος του κυρίου Κοντονή είναι σαφής, δεν πρέπει να γίνει το παιχνίδι. Τραυματίστηκε ο Φινμπόγκανσον έκαψαν το χέρι του, το ίδιο και ο Μιλιβόγιεβιτς. Εμείς δεν παίζουμε σε ζούγκλα! Κύριοι δεν έχετε το φιλότιμο να παίξουμε ποδόσφαιρο αλά Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλετε με άλλους τρόπους να μας κερδίσετε. Περιμένουμε την απόφαση των διαιτητών σύμφωνα με το νέο νόμου. Έπεσαν φωτοβολίδες κατευθυνόμενες. Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει σε ζούγκλα».

Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων για το αν θα διεξαγόταν ο αγώνας, ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής σημείωσε πως ο μοναδικός αρμόδιος για να αποφασίσει τη διεξαγωγή ή όχι του αγώνα είναι ο διαιτητής. «Ο μοναδικός υπεύθυνος για την διεξαγωγή της αναμέτρησης είναι ο διαιτητής Παππάς. Αυτός παίρνει την τελική απόφαση», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ο ίδιος «είναι στη συνέχεια αρμόδιος για να επιληφθεί για την επιβολή ποινών σε διοικητικό επίπεδο στη συνέχεια».












tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news