facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Αλεξανδρής: Οι καταγγελίες Πανούση είναι σοβαρές, ασόβαρα τις αντιμετωπίζει η κυβέρνηση

«Το περιεχόμενο των εγγράφων του Γιάννη Πανούση είναι σοβαρό, και πρέπει να αξιολογηθεί με νηφαλιότητα και σοβαρότητα» υπογράμμισε ο δικηγόρος του πρώην υπουργού, και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλης Aλεξανδρής.

Ο κ. Αλεξανδρής άφησε ερωτήματα για τη στάση της κυβέρνησης έναντι του κ. Πανούση, τονίζοντας ότι «δεν το θεωρώ πολύ σοβαρό να ενοχληθείς από περιεχόμενο εγγράφων που δεν γνωρίζεις ή εικάζεις». «Μπορεί να ενοχληθεί κάποιος από κατάθεση εγγράφων, αλλά πρέπει να γνωρίζει ποια έγγραφα κατατέθηκαν.... Αλλά πώς να γίνει αυτό, εφόσον δεν έχει δημοσιευτεί το ακριβές περιεχόμενο των εγγράφων;» διερωτήθηκε.

Ο Βασίλης Αλεξανδρής παρατήρησε ακόμη ότι δεν έχει ιδίαν αντίληψη της ακριβούς δικονομικής ενέργειας στην οποία προέβησαν οι δύο υπουργοί κατά την επίσκεψή τους στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την περασμένη Τετάρτη. «Κατέθεσαν μήνυση, μηνυτήρια αναφορά, αναφορά; δεν το γνωρίζω» πρόσθεσε. «Αναμένουμε παραγγελία από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να διερευνηθεί το θέμα» επισήμανε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, μιλώντας στον Σκάι.

Όπως παρατήρησε ακόμη, ήταν λογικό κι αναμενόμενο λόγω της έκτασης και του βάθους της καταγγελίας Πανούση να επιχειρηθεί η απομείωση του κύρους του. Όμως, τόνισε, στο τέλος της διαδικασίας μένει η ουσία, δηλαδή τα έγγραφα που κατατέθηκαν από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη. «Δεν κατέθεσε μήνυση, κατέθεσε έγγραφα ζητώντας να γίνουν τα δέοντα» διευκρίνισε ο κ. Αλεξανδρής για τον Γιάννη Πανούση.

Όσον αφορά τον Πάνο Λάμπρου ανέφερε ότι θεωρητική συζήτηση ενός φορέα της Πολιτείας με κρατουμένους μπορεί να γίνει... «Το θέμα είναι αν ως φορέας εξουσίας διαπραγματεύεσαι την εξουσία αυτή προκειμένου να δώσεις διέξοδο σε θέματα» σχολίασε, εκτιμώντας ότι το θέμα μπορεί να απασχολήσει την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news