facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Οι δηλώσεις των αρχηγών – «Βολές» της αντιπολίτευσης για το Ασφαλιστικό

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος όσον αφορά στο θέμα του Ασφαλιστικού είπε ότι «η συμμαχία Σαμαρά – Βενιζέλου στο Ασφαλιστικό οδήγησε σε διαφοροποίηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. 

Προτίμησαν να στηρίξουν το PSI, να υποστηρίξουν την πολιτική που κούρεψε τα ταμεία» είπε ο κ Καμμένος και προανήγγειλε τη διενέργεια εξεταστατικής επιτροπής για το PSI.



Λεβέντης: Ο Τσίπρας δίνει το προσφυγικό για το ασφαλιστικό
 

Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα έναν πρωθυπουργό πιο Ευρωπαίο από ποτέ και όσο η χώρα δεν αρχίζει τις μεταρρυθμίσεις, δεν υπάρχει νόημα.

Αναφερόμενος στη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι είναι μια προσπάθεια του πρωθυπουργού για πίεση προς τους Ευρωπαίους προκειμένου η κυβέρνηση να επιτύχει κάτι στο ασφαλιστικό, ενώ δίνει τα πάντα στο προσφυγικό.

Η δε αντιπαράθεση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού με την κυβέρνηση, ο ίδιος ανέφερε ότι γίνεται μόνον για ψηφοθηρικούς λόγους, αφού τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ψηφίσει τα πάντα.



Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας να φέρει στη Βουλή την πρότασή του για το Ασφαλιστικό
«Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να πάμε στη Βουλή να μας φέρει η κυβέρνηση μια πρόταση για το Ασφαλιστικό και να τοποθετηθούμε. Η ευθύνη του πρωθυπουργού είναι τεράστια διότι έλεγε ψέματα και στο Ασφαλιστικό» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού

Πρόσθεσε ότι μετά από πρότασή του που έγινε δεκτή πλην του εκπροσώπου της ΝΔ «μπορεί αυτή η Βουλή να αλλάξει το εκλογικό σύστημα προς το αναλογικότερο».



Γεννηματά: Δεν θα γίνουμε συνεργοί σε τακτικισμούς 
Δεν θα γίνουμε συνεργοί σε τακτικισμούς και επικίνδυνα κόλπα, επεσήμανε η Φώφη Γεννηματά, ενώ αναφορικά με το Ασφαλιστικό, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουμε τη μείωση συντάξεων. Δεν αρκούν τα ευχολόγια από την πλευρά της κυβέρνησης».



Πλακιωτάκης: Η ΝΔ δεν θα συμμετάσχει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα
«Στη σημερινή συνάντηση προσήλθαμε με θεσμική συνέπεια και με σοβαρές επιφυλάξεις για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης. Ήρθαμε για να ακούσουμε», δήλωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της δικής της πολιτικής που δημιούργησε, όπως είπε, σε βάρος των πολιτών και της οικονομίας.

«Αναζητά σωσίβιο σωτηρίας. Η ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα», συμπλήρωσε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι η Βουλή είναι ο μοναδικός χώρος που συζητούνται όλα.

Για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ο προσωρινός αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι δεν είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας ενώ για το προσφυγικό καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

Επίσης ανέφερε ότι δεν μίλησε με κάποιον από τους υποψηφίους για την ηγεσία της ΝΔ, δηλώνοντας ότι είχε συνομιλία μόνο με τους συνεργάτες του όπως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.


real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news