facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Απειλές κατά μάρτυρος από κατηγορούμενο στη δίκη της Χ.Α.

Απειλές κατά της μάρτυρος Δήμητρας Ζώρζου που τον αναγνώρισε ως συνοδηγό του Ρουπακιά εκτόξευσε ο εκ των κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Καζαντζόγλου.

«Αφήστε με να βγω έξω και να της δείξω εγώ», φώναξε ο κατηγορούμενος που σηκώθηκε από το εδώλιο με επιθετικές διαθέσεις προς την νεαρή μάρτυρα...

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε τη μάρτυρα αν αναγνωρίζει τον συνοδηγό του Γ. Ρουπακία στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στο σημείο της δολοφονίας... Η κοπέλα γύρισε και κοίταξε στο εδώλιο τους κατηγορουμένους και δείχνοντας τον Ιωάννη Καζαντζόγλου είπε: «Είναι αυτός, ο δεύτερος από δεξιά».

Πρόεδρος: «Είστε απόλυτα σίγουρη ότι είναι αυτός»;

Μάρτυρας: «Απόλυτα ασφαλής δεν είμαι, αλλά ο σωματότυπος είναι αυτός».

Καζαντζόγλου (σηκώνεται όρθιος καθ' υπόδειξη της προέδρου): «Κοίταξέ με καλά, με θυμάσαι από εκείνο το βράδυ»;

Μάρτυρας: «Ναι...».

Τότε εκείνος με έντονες κινήσεις, και με τον διπλανό του συγκατηγορούμενο να τον κρατά από το χέρι για να τον συγκρατήσει, φέρεται να είπε: «Αφήστε με να βγω έξω και θα της δείξω εγώ...». Η μάρτυρας ζήτησε διάλλειμα και κλαίγοντας βγήκε από το ακροατήριο...

«Φασίστες δεν θα την τρομοκρατήσετε», φώναζαν από την πολιτική αγωγή αλλά και από το ακροατήριο....

Νωρίτερα απειλές ότι θα της σπάσουν τη μηχανή είχε δεχτεί από συνηγόρους υπεράσπισης η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, η οποία προκαλεί τη δυσφορία τους κάθε φορά που επιχειρεί να κάνει τη δουλεία της απαθανατίζοντας τους μάρτυρες της υπόθεσης... Οι συνήγοροι υπεράσπισης την κατηγορούν ότι τραβάει και τους ίδιους παρά της διαβεβαιώσεις της ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Να εξεταστεί η μάρτυρας κατ' αντιπαράσταση με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβαν τον Γ. Ρουπακιά για να ελεγχθεί η αξιοπιστία της, ζήτησαν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής.

Απ' την πλευρά της η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε να σταματήσουν οι έντονες αντιπαραθέσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών για να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος .

Όσο για τη νεαρή μάρτυρα που συνεχίζει την κατάθεση της, υποστήριξε ότι έχει δεχτεί τηλεφωνήματα που προφανώς θεωρεί ότι είναι απειλητικά γιατί είναι από απόκρυψη και δεν της μιλά κανείς από την άλλη πλευρά του τηλεφώνου.

«Το αναφέρω αυτό γιατί υπάρχει ένας κίνδυνος γενικότερα», είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας, η οποία διευκρίνισε ότι τα περίεργα τηλεφωνήματα έγιναν μετά τη δεύτερη κατάθεσή της στην ανακρίτρια αλλά και μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των μαρτύρων της δίκης.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news