facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του τρίτου καμικάζι του Σταντ ντε Φρανς

Τη συνδρομή των πολιτών για την αναγνώριση του τρίτου καμικάζι του Stade de France ζητεί η γαλλική αστυνομία δημοσιεύοντας φωτογραφία του ατόμου που ανατινάχθηκε κοντά στην πύλη Η του σταδίου στις 13 Νοεμβρίου.

Οι Γάλλοι ερευνητές είχαν ανακοινώσει την Παρασκευή ότι ο συγκεκριμένος καμικάζι είχε καταγραφεί στις 3 Οκτωβρίου στη Λέρο, ταυτόχρονα με έναν άλλο καμικάζι, η φωτογραφία του οποίου έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα από την γαλλική αστυνομία, αλλά δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί η ταυτότητά του, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Μόνο ένας από τους τρεις δράστες των επιθέσεων στην περιοχή του Stade de France έχει αναγνωρισθεί: πρόκειται για τον Μπιλάλ Χάντφι, Γάλλο 20 ετών, που κατοικούσε στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με πηγή των ερευνών, κατά την καταγραφή του στην Ελλάδα μεταξύ των υπολοίπων προσφύγων και μεταναστών, ο άνδρας τον οποίο αφορά η νέα έκκληση της γαλλικής αστυνομίας, είχε παρουσιαστεί με συριακό διαβατήριο με το όνομα Μοχάμαντ αλ-Μαχμόντ.

Αυτός και ο άλλος καμικάζι, ο οποίος ανατινάχθηκε στην πύλη D κατά τη διάρκεια του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας, στη συνέχεια πήραν μαζί το πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά στις 8 Οκτωβρίου. Ακολουθώντας τον δρόμο των προσφύγων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της γαλλικής αστυνομίας, πήραν τον δρόμο της Σερβίας.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news