facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ποτάμι: Αυξάνουν κατά €9.678 το μισθό 186 υπαλλήλων ΥΠΟΙΚ

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπολύει το Ποτάμι, με αφορμή κατάθεση τροπολογίας που αυξάνει τον μισθό 186 υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ κατά 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι σημειώνει:

«Χθες, Τρίτη 24/11 και ώρα 16:00, είχε προγραμματιστεί η συζήτηση και ψηφοφορία για ένα σχέδιο νόμου.

Μιάμιση ώρα μόλις πριν την ψηφοφορία (14:25 για την ακρίβεια) κατατέθηκε τροπολογία που προέβλεπε ότι 186 υπάλληλοι του Yπουργείου Oικονομικών θα λάβουν ετησίως περί το 1,8 εκατ. ευρώ, δηλαδή 9.678 ευρώ ο καθένας, δηλαδή θα λάβουν αύξηση λίγο περισσότερα από 800 ευρώ τον μήνα!

Κι όλα αυτά ενώ από τον Οκτώβριο εκκρεμεί να κατατεθεί από μέρα σε μέρα (βάσει μνημονίου) το νομοσχέδιο με την νέα πρόταση της κυβέρνησης για το ενιαίο μισθολόγιο.

Το μισθολόγιο που αποτελεί θεμέλιο κάθε πολιτικής ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού στη διοίκηση ξηλώνεται ενώ ακόμα φτιάχνεται.

Όσο για την καλή νομοθέτηση; Καμία διαβούλευση, καμία συζήτηση με τους φορείς. Αλλά, βέβαια, εδώ δεν συζητούν οι υπουργοί μεταξύ τους: ενιαίο μισθολόγιο φτιάχνει ο υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, διατάξεις του μισθολογίου "πειράζει" με την εκπρόθεσμη τροπολογία του ο υπουργός Οικονομικών.

Μετά αναρωτιόμαστε... τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;», καταλήγει η ανακοίνωση.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news