facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Διεκόπη για τις 15 Δεκεμβρίου η δίκη για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens

Στις 15 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της Siemens, η οποία μεταφέρεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου Αθηνών.

Η δίκη διεκόπη καθώς στη συγκεκριμένη αίθουσα του 4ου ορόφου δεν ήταν εύκολο να συνεχιστεί αφού η πλειονότητα συνηγόρων, παρόντων κατηγορουμένων και μαρτύρων ήταν όρθιοι.

Επιπλέον δεν πρόλαβε να προσέλθει στο δικαστήριο η μεταφράστρια της γαλλικής που ζητήθηκε νωρίτερα για τον κατηγορούμενο Ζαν Κλoντ Οσβαλτ.

Λίγο πριν τη διακοπή, ο πρόεδρος της έδρας ανέγνωσε τον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας, μεταξύ των οποίων ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Κάντας, οι επιχειρηματίες Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και Δημήτρης Κοντομηνάς και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλογλου.

Από τους 64 κατηγορούμενους, τριάντα εμφανίστηκαν ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ανάμεσά τους, ο άλλοτε σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, Θόδωρος Τσουκάτος, τα πρώην στελέχη της Siemens Ηλίας Γεωργίου, Πρόδρομος Μαυρίδης, τα πρώην στελέχη του ΟΤΕ Γιώργος Σκαρπέλης, Αθανάσιος Γρεβενίτης, Νικόλαος Μανασής. Οι ιδιώτες, χρηματιστές και επιχειρηματίες, Γεώργιος Καλδής, Αθανάσιος Ράμμος,Βασίλειος Τυρογαλάς, Αλέξανδρος Λέτσας.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news