facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΝΔ: Η κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα για τις ζημιές από τις πλημμύρες

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, για τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου και του αρμόδιου Υπουργού κ. Σπίρτζη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την Αττική, προκάλεσε σειρά μεγάλων καταστροφών σε πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως όμως κατέγραψε και θύματα.

Και ενώ θα περίμενε κάποιος ένα συγγνώμη προς τους εκατοντάδες πολίτες που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, αλλά και δεσμεύσεις άμεσων πρωτοβουλιών αποκατάστασης των καταστροφών, καθώς και προετοιμασίας για αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον, αντ' αυτού απέδειξε για ακόμη μια φορά και την ανικανότητα διοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε επίπεδο Περιφερειάρχη Αττικής, κας Δούρου όσο και σε επίπεδο Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σπίρτζη.

Δεν παραβλέπουμε βεβαίως ότι παρότι εξέδωσαν κοινή δήλωση, ισχυριζόμενοι ότι «οι σχέσεις τους είναι άριστες», δεν γράφουν λέξη για ενέργειες που σκοπό θα έχουν την ανακούφιση και την προστασία των πολιτών.

Ως Νέα Δημοκρατία ζητούμε την άμεση παρέμβαση της Κυβέρνησης στα ζητήματα που προέκυψαν από την τελευταία κακοκαιρία»

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news