facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Τέταρτος νεκρός από τις πλημμύρες

Βαρύς ο φόρος αίματος της φονικής πλημμύρας που έπληξε την Αττική πριν από 10 ημέρες. Το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε σε ρέμα του Μενιδίου η σορός ενός άνδρα.
 
Το πτώμα εντόπισαν περίοικοι που ειδοποίησαν την Αστυνομία, όπου και βρήκαν το άψυχο σώμα του άνδρα. Στο σημείο έσπευσε η σήμανση, προκειμένου να φωτογραφίσει το σημείο, ενώ μετά την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του άνδρα. 


Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του μεσήλικα άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το απόγευμα, μέσα σε ρέμα στην περιοχή του Μενιδίου, στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Αριστοτέλους. Η σορός του μεσήλικα ήταν καλυμμένη στο μεγαλύτερο μέρος της από λάσπη και κλαδιά.

Η Αστυνομία εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο ο άγνωστος άνδρας να είναι το τέταρτο θύμα της κακοκαιρίας, που έπληξε την περασμένη εβδομάδα την Αττική. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης κάποιου ατόμου στην περιοχή. Έρευνα για την υπόθεση αυτή διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.


real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news