facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Δραγασάκης απαντά στον Μητσοτάκη: Ασχετοσύνη ή φθηνή δημαγωγία;

Για «ασχετοσύνη ή φθηνή δημαγωγία» κατηγορεί τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, απαντώντας στην καταγγελία πως προσέλβε πέντε νέους ειδικούς συμβούλους στο γραφείο του.

Ο κύριος Μητσοτάκης είχε κάνει και τον Φεβρουάριο το ίδιο λάθος, λέει ο κύριος Δραγασάκης και εξηγεί πως δεν πρόκειται για νέες προσλήψεις, αλλά για το αναγκαίο προσωπικό που επαναπροσλαμβάνεται καθώς το γραφείο του αντιπορέδρου συστύνεται εκ του μηδενός κάθε φορά.

Ολόκληρη η απάντηση του Γιάννη Δραγασάκη:
«Ο κ. Μητσοτάκης διαπράττει για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος
Όπως έκανε και τον περασμένο Φεβρουάριο, ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να αγνοεί πως το Γραφείο του Αντιπροέδρου δεν διαθέτει διοικητικούς υπαλλήλους ή συμβούλους.
Κάθε φορά λοιπόν γίνεται σύσταση του Γραφείου εκ του μηδενός με το απολύτως αναγκαίο για την κρίσιμη λειτουργία του προσωπικό.
Αυτό συμβαίνει και τώρα. Δεν πρόκειται για νέες προσλήψεις ή για νέο προσωπικό, αλλά για ανασύσταση της δομής που υπήρχε μετά την 25η Ιανουαρίου μέχρι και την προκήρυξη των τελευταίων εκλογών....
Ασχετοσύνη ή φθηνή δημαγωγία; Ή μήπως νομίζει ότι ο κόσμος ξέχασε τις απολύσεις και τ' άλλα κατορθώματά του ως υπουργός του Σαμαρά»;

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news