facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης για την αποπομπή Σαββαΐδου

Την έντονη αντίδραση των κομμάτων της Αντιπολίτευσης προκάλεσε η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να καρατομήσει την γγ Εσόδων Κ.Σαββαΐδου.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η κυβέρνηση, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει ότι δεν πιστεύει στην ανεξαρτησία των θεσμών.

» Τελευταίο επεισόδιο στο εννιάμηνο σίριαλ η ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, που -από την πρώτη στιγμή- βρέθηκε στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Από τη μια δεσμεύονταν να ενισχύσουν την ανεξαρτησία της και από την άλλη την υπονομεύουν.»

Το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «H κυβέρνηση επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία την αλλεργία της στις ανεξάρτητες αρχές και ότι λειτουργεί με νοοτροπία καθεστώτος. Αυτό κάνει και με τον εξαναγκασμό σε παραίτηση της γγ Εσόδων, κυρίας Κ. Σαββαΐδου, με πρόσχημα δικαστικές εκκρεμότητες.

» Η πραγματική επιδίωξη είναι ο απόλυτος έλεγχος σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα, προκειμένου η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει απρόσκοπτη 'παιχνίδια' και 'διευθετήσεις' με επιχειρηματικά συμφέροντα.

» Τον απόλυτο έλεγχο επιθυμούσε και η κυβέρνηση Σαμαρά, για αυτό και προχώρησε τότε στην αποπομπή Θεοχάρη. Με τέτοιες πρακτικές, το καθεστώς διαφθοράς και διαπλοκής θα διαιωνίζεται.»

Newsroom ΔΟΛ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news