facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ποτάμι: Δεν θα στηρίξουμε τα υφεσιακά μέτρα της κυβέρνησης

Το Ποτάμι θα ζητήσει αυστηρές ποινές για τη φοροδιαφυγή, μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, αλλά δεν θα στηρίξει τα υφεσιακά μέτρα που προωθούν οι υπουργοί τής κυβέρνησης, αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος στην οποία επισημαίνεται ότι «με την κατάθεση του πρώτου εφαρμοστικού νόμου του μνημονίου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι πολίτες αρχίζουν να λαμβάνουν τον λογαριασμό σε φόρους και περικοπές».

Το Ποτάμι από την πρώτη στιγμή στηλίτευσε την ολιγωρία του κ. Τσίπρα και τους ερασιτεχνισμούς στη διαπραγμάτευση που φούσκωσαν υπέρογκα τον λογαριασμό, σημείωνεται στην ανακοίνωση και γίνεται λόγος για παλινωδίες του ΣΥΡΙΖΑ που τον οδηγούν στο να παίρνει πίσω ακόμη και ρυθμίσεις που θεσμοθετήθηκαν τους προηγούμενους εφτά μήνες, όπως η ρύθμιση των 100 δόσεων και η εκχώρηση ενοικίων στην εφορία, που «είναι τα τελευταία θύματα της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

«Το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή - ουσιαστικά δίχως καμία δημόσια διαβούλευση- δεν δίνει λύσεις, αλλά περιπλέκει τα προβλήματα», αναφέρει το Ποτάμι.

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news