facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Φράχτη στα σύνορα με Αυστρία ζητά η γερμανική αστυνομία

Η Γερμανία θα πρέπει να υψώσει έναν φράχτη στα σύνορά της με την Αυστρία προκειμένου να περιορίσει την εισροή προσφύγων και μεταναστών στη χώρα, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Γερμανών Αστυνομικών.

Ο Ράινερ Βεντ δήλωσε στην εφημερίδα Welt am Sonntag: «Αν θέλουμε σοβαρά να επιβάλουμε ελέγχους στα σύνορα, θα πρέπει να υψώσουμε έναν φράχτη κατά μήκος των γερμανικών συνόρων. Υποστηρίζω αυτή την ιδέα».

Ο Βεντ εξήγησε ότι η δημιουργία ενός φράχτη κατά μήκος των γερμανικών συνόρων θα προκαλέσει μια «αλυσιδωτή αντίδραση».

«Αν κλείσουμε με αυτό τον τρόπο τα σύνορά μας, τότε και η Αυστρία θα κλείσει τα σύνορά της με τη Σλοβενία. Ακριβώς αυτή την αντίδραση χρειαζόμαστε», τόνισε.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον Βεντ, οι σχεδιαζόμενες περιοχές τράνζιτ στα σύνορα της Γερμανίας δεν πρόκειται να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς τον φράχτη.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Γερμανών Αστυνομικών υπογράμμισε ότι η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να στέλνει το μήνυμα: «Ελάτε όλοι εδώ».

«Η εσωτερική μας τάξη βρίσκεται σε κίνδυνο. Βρισκόμαστε μπροστά σε κοινωνικές αναταραχές. Κάποιος πρέπει να τραβήξει το φρένο και αυτός μπορεί να είναι μόνο η (Γερμανίδα καγκελάριος) Άγγελα Μέρκελ».

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news