facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Αποχώρησαν από τον κόμβο της Κουλούρας οι αγρότες

Την αποχώρησή τους από τον κόμβο της Κουλούρας Ημαθίας αποφάσισαν, στη σημερινή (30/10) σύσκεψή τους, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Βόρειας Ελλάδας.

Σε νέα τους συνάντηση, τις προσεχείς ημέρες, θα επιλέξουν τη νέα μορφή κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο επικεφαλής του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης.

Το μπλόκο στην περιοχή στήθηκε στις 22 Οκτωβρίου, με αγρότες και κτηνοτρόφους να διαμαρτύρονται για τα προωθούμενα μέτρα, κυρίως αναφορικά με το ασφαλιστικό και φορολογικό τους.

Στο μεταξύ, «άκαρπη» χαρακτηρίστηκε η χθεσινή συνάντηση αντιπροσωπείας του μπλόκου της Κουλούρας με το διοικητή του ΟΓΑ, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας, η κάθοδος στην Αθήνα θεωρείται "περισσότερο από σίγουρη".

Απλώς, όπως εξήγησε ο ίδιος, αγρότες και κτηνοτρόφοι περιμένουν να "κλειδώσει" η ημερομηνία ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου.

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news