facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Στον κόμβο της Κουλούρας παραμένουν οι παραγωγοί

Στον κόμβο της Κουλούρας εξακολουθούν να έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ και αγροτικά τους οχήματα αγρότες και κτηνοτρόφοι της Βόρειας Ελλάδας, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων επί της Εγνατίας οδού.

Οι παραγωγοί διαμαρτύρονται για τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προωθούνται.

Σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, επισήμανε ότι τελικά την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία του μπλόκου θα κατέβει στην Αθήνα προκειμένου να γίνει συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό για θέματα εσόδων στο υπουργείο Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Χαλκίδης επισήμανε ότι το μπλόκο της Κουλούρας ενισχύεται συνεχώς και ανέφερε πως «μέχρι και από τα Ιωάννινα έχουν έρθει συνάδελφοι με τα αγροτικά τους οχήματα».

Υπενθυμίζεται ότι σε ευρεία συνάντηση που έγινε πρόσφατα στην Έδεσσα ενόψει της διαβούλευσης του νομοσχεδίου για την αγροτική ανάπτυξη, τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, όσο και δήμαρχοι διαφόρων περιοχών της περιοχής, εξέφρασαν τη στήριξη και συμπαράστασή τους στις θέσεις που εκφράζουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα.

Τονίζεται ότι το πρόγραμμα της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) περιλαμβάνει και άλλες περιφερειακές κινητοποιήσεις σε επίπεδο νομών, που είναι οι εξής: Χαλκιδική (29/10), Κομοτηνή (3/11/) και θα ακολουθήσουν -μεταξύ άλλων- η Θεσπρωτία, η Αιτωλοακαρνανία και η Ηλεία.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news