facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Την παραίτηση Σαββαΐδου ζήτησε ο Τσακαλώτος με εντολή Τσίπρα

Την παραίτηση της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαϊδου, ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έπειτα από σχετική οδηγία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον κ. Τσακαλώτο να επικοινωνήσει με τη γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και να της ζητήσει να διευκολύνει την κατάσταση και να παραιτηθεί από τη θέση της, έπειτα από την εμπλοκή της και την διπλή δίωξη που της ασκήθηκε από τη δικαιοσύνη.

Στο ερώτημα τι θα συμβεί εάν η κυρία Σαββαϊδου αρνηθεί να πειθαρχήσει με την εντολή του πρωθυπουργού να παραιτηθεί, κυβερνητικά στελέχη παρατηρούσαν: «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα...» χωρίς όμως να διευκρινίζουν τι ακριβώς εννοούν.

Τι απαντά η Σαββαϊδου

Απαντώντας στις αιτιάσεις της κυβέρνησης, η ίδια η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου φέρεται να λέει σε συνομιλήτες της ότι θα απαντήσει με ντοκουμέντα.

Ενδεικτικό ωστόσο των πιέσεων που ασκούνται στην κυρία Σαββαϊδου να παραιτηθεί είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής».




protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news