facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Πληροφορίες για δύο νεκρούς σε Μενίδι και Πετρούπολη από την κακοκαιρία

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το ΙΧ του στην οδό Αριστοτέλους 17 στο Μενίδι.

Στο σημείο είχε σπεύσει η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία απεγκλώβισε έναν άνδρα και μία γυναίκα από ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο είχαν παρασύρει ορμητικά νερά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία, με την οποία επικοινώνησε ο skai.gr, μας ενημέρωσε ότι ο άνδρας που ανασύρθηκε δεν είχε τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια το ΕΚΑΒ μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα (Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας) και τη γυναίκα στο Γεννηματά.

Το skai.gr επικοινώνησε και με τον εφημερεύοντα γιατρό της παθολογικής κλινικής του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου, στην οποία διακομίστηκε ο άτυχος άνδρας και ο επικεφαλής της κλινικής επιβεβαίωσε τη διακομιδή του αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Σε σχετική επικοινωνία με τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών, Αναστάσιο Χίο, έγινε γνωστό πως ο άτυχος άνδρας ήταν 41 ετών και επέβαινε την ώρα της κακοκαιρίας στο ΙΧ του με τη μητέρα του.

70χρονη παρασύρθηκε από τα νερά στην Πετρούπολη - Κατέληξε στον Ευαγγελισμό

Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα 70 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν δρόμο έξω από σχολείο στην Πετρούπολη. Στη συνέχεια, την άτυχη γυναίκα χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και την τραυμάτισε σοβαρά. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news