facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Δεν θυμόμαστε καν αν ο Τσακαλώτος ήταν στο Περού

Την αδυναμία του να θυμηθεί αν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είχε συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του,στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ στη Λίμα, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ καν ότι ο κ. Τσακαλώτος ήταν εκεί. Από αυτό μπορείτε να συμπεράνετε ότι δεν τον είδαμε. Ο υπουργός (Σόιμπλε) όπως κάνει πάντα στις συναντήσεις του ΔΝΤ, συναντήθηκε και διμερώς με την κ. Λαγκάρντ» δήλωσε με νόημα ο κ. Γιέγκερ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα εξηγώντας ότι δεν είναιπρόθεση του επικεφαλής του Eurogroup να χάσει το ΔΝΤ, αντιθέτως, επιθυμεί να το κρατήσει.

Επεσήμανε, δε, ότι η γερμανική αντιπροσωπεία είχε σχετική συζήτηση με τον κ. Ντάισελμπλουμ στο πλαίσιο της συνόδου του ΔΝΤ στη Λίμα και εξουσιοδοτήθηκε να μιλήσει εξ ονόματός του.
«Αυτό ισχύει ρητά και με μεγάλη έμφαση και για τη γερμανική κυβέρνηση. Το ΔΝΤ πρέπει και θα εξακολουθήσει να συμμετέχει και δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό», τόνισε ο κ. Γιέγκερ.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news