facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Δεκτή η ένσταση Γεωργιάδη - Θα είναι υποψήφιος

Δεκτή έγινε η ένσταση που κατέθεσε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά της απόφασης απόρριψης της υποψηφιότητάς του ως εκπρόθεσμης, επειδή άργησε 8 λεπτά να καταθέσει τον φάκελο του. Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα κατέβει κανονικά στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ ανεβάζοντας σε 4 τους υποψηφίους για την προεδρία της γαλάζιας παράξης.

«Η απόφαση της ΚΕΦΕ ήταν τυπικώς ορθή, για αυτό ουδέποτε κατηγόρησα κανέναν για το ότι εφάρμοσε κατά γράμμα αυτό που ορίζει ο κανονισμό. Ήταν δικό μου σφάλμα ότι καθυστέρησα και δεν ενημέρωσα για την ολιγόλεπτη αυτή καθυστέρηση μου», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, αλλά και τους συνυποψηφίους μου με τους οποίους συνομίλησε και έλαβα τη στήριξη τους», συνέχισε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ πλέον Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στις σχέσεις του με τους άλλους 3 διεκδικητές της ηγεσίας της γαλάζιας παράταξης ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «είμαστε αγαπημένοι και δεν είμαστε ανταγωνιστές, αλλά συναγωνιστές για να κάνουμε τη ΝΔ μεγαλύτερη».

«Αντίπαλος μου είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο και θα κερδίσω αν εκλεγώ πρόεδρος της ΝΔ», σημείωσε.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news