facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Στ. Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση των αριστερών εκατομμυριούχων έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου

«Η κυβέρνηση σήμερα ουσιαστικά ομολόγησε ότι αυτή πρότεινε τον φόρο 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση. Και ο κ. Φίλης είπε από τηλεοράσεως ότι αυτά είναι πενταροδεκάρες. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση των αριστερών εκατομμυριούχων έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντηση με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) και τη Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, γονείς και εκπαιδευτικοί εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα προβλήματα που θα δημιουργήσει ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Το Ποτάμι δεσμεύθηκε ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο για να ανατρέψει μια τέτοια αντί-εκπαιδευτική πολιτική.

Ο κ. Θεοδωράκης πρόσθεσε ότι ο υπουργός Παιδείας με τίς δηλώσεις του προσβάλλει τον ελληνικό λαό και την ελληνική οικογένεια που προσπαθεί σε μια περίοδο κρίσης να προσφέρει στα παιδιά της μία καλύτερη Παιδεία.

«Θα συνιστούσαμε, λοιπόν, στην κυβέρνηση να επιστρέψει στην πραγματικότητα. Να διορθώσει τα προβλήματα στη δημόσια εκπαίδευση, να καλύψει τα κενά, να αποσύρει τον φόρο 23% από τα ιδιωτικά σχολεία και να σκεφθεί ότι οι Έλληνες σε αυτή την περίοδο της κρίσης και των μνημονίων θέλουν να υπερασπιστούν, πάνω από όλα, τα παιδιά τους».

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος οι: Μιχάλης Κουρουτός, Γιώργος Χριστόπουλος και Τζένη Κωστούση.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδας συμμετείχαν οι Ιωακείμ Καλλιβρούσης, Ερασμία Παπαδοπούλου και Δήμητρα Τσούγια, ενώ παρόντες από την πλευρά του Ποταμιού ήταν ο βουλευτής Αττικής, Γιώργος Μαυρωτάς και η συντονίστρια Σχολικής Εκπαίδευσης, Μαρία Παπαϊωάννου.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news