facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Εβδομάδα φορολογικών επιβαρύνσεων αρχής γενομένης από σήμερα

Εβδομάδα φορολογικών επιβαρύνσεων αρχίζει από σήμερα Δευτέρα, καθώς εντός της ημέρας εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν ενταχθεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων θα διαπιστώσουν ότι η δόση τους αυξήθηκε, με το επιτόκιο να αυξάνεται από το 3 στο 5%.

Επίσης, την Τετάρτη ή Πέμπτη αναμένεται να αναρτηθούν στο TAXIS τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.

Eξάλλου, εντός της εβδομάδας η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλήξει στις αποφάσεις της για τα τέλη κυκλοφορίας του 2016 τα οποία αναμένεται να αναρτηθούν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας επίσης στο Τaxisnet.

Eπιπλέον, ως την Παρασκευή έχει προθεσμία η κυβέρνηση να καθορίσει τις τελικές της απούσης για τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση και για το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης.

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ότι «δυστυχώς οι επιπτώσεις του αχρείαστου μνημονίου Τσίπρα - Καμμένου είναι πια ορατές.»

«Σήμερα στο TAXIS έγινε η αναπροσαρμογή των δόσεων προς τα πάνω, λόγω της αύξησης του επιτοκίου από 3,05 σε 5,05. Τα δεδομένα είναι δυο: Α) Για ένα χρέος 5000€ σε 100 δόσεις η συνολική επιβάρυνση είναι περίπου 400€. Β) Η αύξηση επιβλήθηκε σε όλα τα χρέη ακόμη και κάτω από 5000€ ενώ μέχρι τώρα έλεγαν το αντίθετο» τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news