facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Γκλέτσος ενώπιον μαθητών: Οι δανειστές, οι τοκογλύφοι να πάνε να γαμ@@

Το δικό του “ιδιαίτερο” μήνυμα έστειλε προς τους μαθητές σήμερα ο Δήμαρχος Στυλίδας και Πρόεδρος της Τελείας Απ.Γκλέτσος, κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδήλωσης του Γυμνασίου & Λυκείου της πόλης για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ο δήμαρχος τόνισε στους μαθητές ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και τους κάλεσε να τη μελετήσουν και ως νέα γενιά να αντισταθούν.

Κλείνοντας, ωστόσο, την ομιλία του, παρασύρθηκε από τον πύρινο λόγο του, εκστομίζοντας μία έκφραση, που, αν και ακούγεται στον δρόμο, δεν αρμόζει σε μία τέτοια περίσταση, ενώπιον μικρών παιδιών.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε στο ακροατήριο: «Οι δανειστές, οι τοκογλύφοι και τα μνημόνια να πάνε να γαμ......». Oι περισσότεροι τον χειροκρότησαν (παραδόξως), οι δάσκαλοι έμειναν άφωνοι και η φράση θα... μείνει στην Ιστορία.

Ουδείς πέφτει από τα σύννεφα στο άκουσμα τέτοιων εκφράσεων, άλλωστε στις δύσκολες εποχές που ζούμε η υποκρισία περισσεύει, ωστόσο η θέση του αιρετού είναι να εμπνέει και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν οι νουθεσίες του απευθύνονται σε ανηλίκους...

Δείτε το βίντεο από το stilida.com



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news