facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Γεννηματά: Ο «Τσε Γκεβάρα» Τσίπρας κατέβασε γρήγορα την σημαία της επανάστασης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε κατά την ομιλία της στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο του «Τσε Γκεβάρα» Τσίπρα, όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε τον πρωθυπουργό. Τόνισε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν θα γίνει δεκανίκι και εφεδρεία κανενός, ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είμαστε δύναμη μάχης, αλλά παραμένουμε και δύναμη ευθύνης. Δεν επιδιώκουμε συγκρούσεις, είμαστε υπέρ του διαλόγου και θα παλέψουμε για μια νέα αρχή, για την ανάπτυξη», σημείωσε η Φ. Γεννηματά.

Τόνισε ότι «το τρίτο - και πιο σκληρό- μνημόνιο δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας θεομηνίας, αλλά καρπός τυχοδιοκτικών πολιτικών», κατηγορώντας για «συστηματική ασυνέπεια» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Έκανε επίσης λόγο για διάλυση της οικονομίας και του κοινωνικού ιστού, επισημαίνοντας ότι με την κυβερνητική πολιτική της εξοντωτικής υπερφορολόγησης, όχι μόνο δεν δημιουργούνται συνθήκες ανάπτυξης, αλλά θίγονται οι πιο αδύναμοι.

«Αν πράγματι θέλουν διαφάνεια και πάταξη της διαπλοκής, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα στηρίξουμε» σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news