facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Αλεξιάδης: Δεν συμφωνήσαμε νέους φόρους με τους δανειστές

Η κυβέρνηση δεν συμφώνησε νέους φόρους με τους δανειστές, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδη, ο οποίος σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής υποστήριξε πως υπήρξε «ουσιαστικός διάλογος» με την τρόικα.

«Δεν συμφωνήσαμε νέο φόρο με τους δανειστές», είπε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο κ. Αλεξιάδης, ο οποίος συμμετείχε σε συσκέψεις με το κουαρτέτο των δανειστών.

«Δεν είδα στυγνούς και κυνικούς ανθρώπους», πρόσθεσε αναφερόμενος στους εκπροσώπους των δανειστών, σημειώνοντας ότι στα θέματα φορολογίας υπήρξε ουσιαστικός διάλογος και ότι και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως οι φόροι πρέπει να είναι δίκαιοι.

Την ίδια ώρα, ερωτηθείς αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας ο κ. Αλεξιάδης τόνισε πως θα αλλάξουν με στόχευση να πληρώσουν υψηλότερα τέλη τα μεγάλα και ακριβά.

«Θα καθυστερήσουμε να τα βγάλουμε για να μπορέσουμε να είναι ποιο δίκαια», είπε, ενώ αναφερόμενος στο θέμα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, τόνισε πως η σχετική συζήτηση για την εύρεση ισοδύναμων δεν έχει κλείσει και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί λύση.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ζήτημα του πετρελαίου θέρμανσης, υπογραμμίζοντας πως φέτος θα δοθούν τα μισά λεφτά, και οι δικαιούχοι θα είναι λιγότεροι.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news