facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Από 26 Οκτωβρίου θα μοιράζουν κλήσεις οι δημοτικοί αστυνομικοί

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η Δημοτική Αστυνομία κάνει πάλι την εμφάνισή της στους δρόμους της Αθήνας. Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, που είναι η ημέρα της επίσημης επαναδραστηριοποίησής τους, οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν θα κόβουν κλήσεις, αλλά θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό.

Από το πρωί ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας, Αντώνης Καφετζόπουλος, μαζί με ομάδα δημοτικών αστυνομικών διανέμουν ενημερωτικό υλικό και ενημερώνουν τους πολίτες στην πλατεία Συντάγματος.

Από τις 26 Οκτωβρίου, όμως, οι δημοτικοί αστυνομικοί του δήμου Αθηναίων θα βεβαιώνουν παραβάσεις και θα επιβάλλουν τα αντίστοιχα πρόστιμα και κυρώσεις.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, καλεί σε συνεργασία τους πολίτες για να «αποκτήσει η Αθήνα ένα πιο ανθρώπινο, λειτουργικό και φιλικό πρόσωπο».

Η Δημοτική Αστυνομία θα δέχεται τις καταγγελίες των πολιτών μέσω της Γραμμής του Δημότη, στον τετραψήφιο αριθμό 1595, όλο το εικοσιτετράωρο και μέσω e-mail στο tep@cityofathens.gr.

Τόσο ο κ. Καμίνης όσο και ο κ. Καφετζόπουλος τονίζουν ότι «ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας δεν θα είναι η επιβάρυνση της καθημερινότητας των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης, όμως σε περιπτώσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς θα επιδεικνύεται ανάλογη αυστηρότητα εκ μέρους της υπηρεσίας».

Newsroom ΔΟΛ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news