facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Οριακό προβάδισμα της ΝΔ σε δημοσκόπηση της Pulse

Οριακό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν δύο νέες δημοσκοπήσεις, που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη. Και στις δύο έρευνες, το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εμφανίζεται να διεκδικεί την τρίτη θέση στην εκλογική μάχη της προσεχούς Κυριακής.

Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση της Pulse για το Action24, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 0,5%.

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής (στην παρένθεση, επί των εγκύρων): ΣΥΡΙΖΑ 27% (28%), ΝΔ 27,5% (28,5%), ΧΑ 6,5% (7%), ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 6,5% (7%), Ποτάμι 5% (5,5%), ΚΚΕ 5% (5,5%), Λαϊκή Ενότητα 3,5% (3,5%), Ένωση Κεντρώων 2,5% (3%), ΑΝΕΛ 2% (2,5%).

Είναι η πρώτη φορά από την προκήρυξη των εκλογών που η Pulse καταγράφει προβάδισμα της ΝΔ (στην προηγούμενη έρευνα, την περασμένη Τρίτη, η διαφορά ήταν 0,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ).

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Βαγγέλη Μειμαράκη με 36% έναντι 34%.

Ο κ. Μεϊμαράκης προηγείται του κ. Τσίπρα στο ότι διασφαλίζει περισσότερο τη σταθερότητα της χώρας, την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας, και την ευρωπαϊκή προοπτική και το ευρώ, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται στα θέματα διασφάλισης της μείωσης των κοινωνικών ανισοτήτων και στην διαπραγμάτευση του χρέους.



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news