facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Αλλαγή σελίδας: Επιτρέπονται τατουάζ και piercing στους στρατιωτικούς!

Σε άλλο επίπεδο πέρασε η πειθαρχία και η ευπρεπής εμφάνιση των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων επι θητείας του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς σύμφωνα με την αναθεώρηση του «Κανονισμού Στολών του Στρατιωτικού προσωπικού» επιτρέπονται τα τατουάζ και τα piercing αρκεί να είναι σε... μη ορατά σημεία.

Ειδικότερα, έγγραφο με ημερομηνία 4.8.2015 καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις, με τις οποίες του προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων «δύναται να φέρει δερματοστιξία (τατουάζ) ή οπές απο διάτρηση σώματος (piercing)...».

Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό το τατουάζ είτε το φέρει άνδρας είτε γυναίκα θα πρέπει να είναι σε σημεία που θα καλύπτονται απο τις στρατιωτικές στολές ενώ το περιεχόμενό του δεν θα πρέπει να προκαλεί! Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «το περιεχόμενο της απεικόνισης της δερματοστιξίας δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει μηνύματα που άπτονται κάθε μορφής διακρίσεων (φυλετικών, εθνικών, θρησκευτικών, λόγω φύλου κλπ) υποδηλώνουν πολιτική προτίμηση ή προσβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο τα ιδεώδη των Ε.Δ».”

Επίσης, τονίζεται ότι το piercing «σε οποιοδήποτε σημείο το προσώπου ή του σώματος, θα πρέπει να είναι κατά το δυνατό ελάχιστα ορατό».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news