facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τις κινήσεις Μεϊμαράκη αναμένει ο Μ.Κεφαλογιάννης για τις αποφάσεις του

Την απόφαση του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αναμένει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης για να καθορίσει την στάση του σε σχέση με την διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, εάν ο κ. Μεϊμαράκης διεκδικήσει την ηγεσία τότε ο κ. Κεφαλογιάννης θα μείνει εκτός. Αντίθετα, αν αποσυρθεί, τότε θα είναι και εκείνος υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ.

Όσον αφορά την συγκέντρωση των υπογραφών που θα τον προτείνουν, δηλώνει ότι ακόμη δεν τον απασχολεί.

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Τασούλας δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι «αυτή τη στιγμή είναι καλή η λύση του κ. Μεϊμαράκη, όπως απεδείχθη και από το αποτέλεσμα των εκλογών, που διέψευσε όλες τις δημοκοπικές, καταθλιπτικές προγνώσεις».

Από την πλευρά της, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, εξέφρασε την άποψη ότι ξεκίνησε «εσπευσμένα ο κ. Μεϊμαράκης τις διαδικασίες».

Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, εξήγησε: «Αυτό που προτείνω και εισηγούμαι είναι 'κρείττον σιγάν και σπεύδε βραδέως', να γίνουν κάποιες διαδικασίες [...] να δρομολογηθούν οι διαδικασίες όπως είχαν προγραμματιστεί, μέσα σε ένα εξάμηνο να πάμε στην εκλογή αρχηγού, να έχει προλάβει ο καθένας να πει, να εξηγήσει τι προτείνει και γιατί διεκδικεί την ηγεσία».

Newsroom ΔΟΛ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news