facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθη ο Πετρακάκος στον Βόλο

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Πετρακάκος, στενός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στον Βόλο.

Εκτός από τον Γιώργο Πετρακάκο συνελήφθη μια νεαρή, που φέρεται να είναι η κοπέλα του και ένας άνδρας με καταγωγή από την ΑθήναΠάνοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Γαλλίας και Περραιβού, σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης και σε κατοικία στη Νέα Ιωνία. Εκτός από τον Γιώργο Πετρακάκο συνελήφθη μια νεαρή, που φέρεται να είναι η κοπέλα του και ένας άνδρας με καταγωγή από την Αθήνα. Η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η προσέγγιση της πολυκατοικίας από πεζούς και οδηγούς διερχόμενων οχημάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη γιάφκα στη συμβολή των οδών Καραμπατσάκη και Παπάφη (Νέα Ιωνία) έχουν επίσης βρεθεί όπλα. Σημειώνεται ότι το πρωί στο διαμέρισμα της οδού Περραιβού εντοπίστηκαν όπλα και μεγάλες ποσότητες από φυσίγγια.

Παράλληλα, συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή ένα άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου που είχε σχέσεις με τους συλληφθέντες και επισκεπτόταν συχνά τον Βόλο.

Ποιος είναι ο Γιώργος Πετρακάκος

Ο Γιώργος Πετρακάκος, που εξαφανίστηκε ως δια μαγείας έπειτα από την ληστεία στο Δίστομο, αποτελούσε τη νούμερο ένα απειλή για την Αντιτρομοκρατική, καθώς στο επιτελείο της συγκεκριμένης Υπηρεσίας εκτιμούσαν πως πρόκειται για “μεγάλο παίχτη” που είχε μεγάλη επιχειρησιακή δυνατότητα και μπορούσε να προκαλέσει ένα δυνατό τρομοκρατικό χτύπημα.

Άλλωστε ο ίδιος ήταν καταζητούμενος για την συμμετοχή του στην οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας” και όχι μόνο.
Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία θεωρούν πως ο καταζητούμενος Γ. Πετρακάκος έχει σχέση με την συγκεκριμένη οργάνωση, και το γεγονός ότι από το Καλοκαίρι του 2014 “άνοιξε η γη και των κατάπιε” κυρίως μετά την ληστεία στο Δίστομο, ενισχύει τις υποψίες της Αντιτρομοκρατικής, για την στενή σχέση του καταζητούμενου με τους οπλοφόρους της συγκεκριμένης ένοπλης ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες οι Σπύρος Χριστοδούλου και Σπύρος Δραβίλας (στενοί συνεργάτες του Γ. Πετρακάκου) είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής σε εξοχική κατοικία στην Αγχίαλο Μαγνησίας. Ο Σπύρος Δραβίλας είχε θέσει τέλος στη ζωή του, προκειμένου να μη συλληφθεί.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news