facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Π.Καμμένος:Ψήφισε στο Ηράκλειο Κρήτης

Σε εκλογικό τμήμα στη Γόρτυνα του Ηρακλείου Κρήτης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος συνομίλησε με τον δικαστικό αντιπρόσωπο ρωτώντας σχετικά με την συμμετοχή και στη συνέχεια προσήλθε στο παραβάν προκειμένου να ψηφίσει.

Στη δήλωσή του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το μήνυμα που πρέπει να στείλει ο ελληνικός λαός είναι αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή ψήφο ασυλίας στο χθες.

Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η χώρα το βράδυ θα έχει κυβέρνηση, εξέφρασε την ευχή η εκλογική διαδικασία να διεξαχθεί ομαλά, ενώ έστειλε «μήνυμα ομοψυχίας και ενότητας», προσθέτοντας ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας είναι η διχόνοια και η διαφθορά.

Όλη η δήλωση του κ. Καμμένου:

«Οι σημερινές εκλογές έχουν ένα μήνυμα το οποίο ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει να στείλει: αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή αν θα δώσει ψήφο ασυλίας στο χθες.

» Εδώ, από τη Λεβεντογέννα Κρήτη, από την πατρίδα του Ελευθερίου Βενιζέλου, που δίδαξε Δημοκρατία, από την ελληνική περιφέρεια, θέλω να στείλω ένα μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας του ελληνικού λαού. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι η διχόνοια, αλλά και ο μεγαλύτερος εχθρός μας στην εικόνα της χώρας προς τα έξω είναι η διαφθορά.

» Ο ελληνικός λαός ασκεί σήμερα το συνταγματικό του δικαίωμα. Ελπίζω οι εκλογές να διεξαχθούν σε ήρεμο κλίμα και βεβαίως ότι το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση.

» Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους όσοι εμπλέκονται στη σημερινή εκλογική διαδικασία, στους δικαστικούς αντιπροσώπους, στις εφορευτικές επιτροπές, στους εκπροσώπους των κομμάτων, στους δημοσιογράφους και στους τεχνικούς.»

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news