facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Φλαμπουράρης: Θα καθορίσουμε τη στάση μας ώστε να μην ξαναγίνουν εκλογές

Νέο πολιτικό σκηνικό που θα κρύβει εκπλήξεις «βλέπει» στη Βουλή ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89 ο κ. Φλαμπουράρης και αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες, εξήγησε ότι η Κουμουνδούρου δεν συνεργάζεται με τη ΝΔ και αν δεν υπάρξει πλειοψηφία, τότε θα καθορίσει τη στάση της με βασικό κριτήριο να μην υπάρξουν νέες εκλογές.

Εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι, ο κ. Φλαμπουράρης είπε ότι έχουν καταντήσει την εθνική ενότητα από σοβαρό στόχο σε φθηνή προεκλογική διακήρυξη και συμπλήρωσε: «Η εθνική ενότητα, με 1,5 εκ. ανέργους, 3 εκ. κάτω από τα όρια της φτώχειας, χιλιάδες κλειστά μικρά μαγαζιά, με την παιδεία και τον πολιτισμό σε παρακμή, την υγεία και περίθαλψη να παραπαίουν, φαντάζει κοροϊδία. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ζητάει ισχυρή εντολή για να αρχίσει να βελτιώνει την κατάσταση με στόχο να ανατραπεί αυτή η πραγματικότητα. Σ’ αυτή την εθνική ενότητα καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί, να παλέψει μαζί μας, και, αν χρειαστεί, και κόντρα στην κυβέρνησή του».

Για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη Λαϊκή Ενότητα, ο πρώην υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «είναι αρνητικό, αυτό που έγινε είναι κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να το ανεχτεί. Δεν το σκέφτηκαν κατά την εκτίμησή μου καλά οι σύντροφοι. Δεν έπρεπε να προχωρήσουν σε ρήξη και να ρίξουν την πρώτη Αριστερή κυβέρνηση, εκλεγμένη από τον λαό. Ήταν λάθος που δεν έπρεπε να κάνουν οι σύντροφοι».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news