facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Λεβέντης: Να μπει ο Τζιτζικώστας πρόεδρος της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμησή ότι πρόεδρος της ΝΔ πρέπει να γίνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης. "Πιστεύω ότι πρέπει να βάλουν ένα νεότερο άνθρωπο. Να φύγουν αυτοί που είναι 30 χρόνια βουλευτές" είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ερωτηθείς για τις εξελίξεις στη ΝΔ. Όταν τον ρώτησαν να πει ποιον εννοεί, απάντησε: "Τον Tζιτζικώστα. Γιατί είναι νεότερος, δεν του έδωσαν το χρίσμα και αυτός του νίκησε"

Για την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ότι "έχει την κατάρα των Μητσοτάκηδων" ενώ για τον Άδωνις Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, ανέφερε: "Αυτούς τους θεωρώ ακροδεξιά βαρίδια χωρίς να σημαίνει ότι δεν τους εκτιμώ ως ανθρώπους. Καταργείται η έννοια της προσπάθειας για μεσαίο χώρο".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για τους κ. κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη:

"Αν o κ. Τσίπρας ανέγνωσε το αποτέλεσμα των εκλογών ως επιβράβευση των πράξεών του, είναι κακή ανάγνωση. Απλά ο κ. Τσίπρας έπαιζε μόνος του μπάλα , ο κ. Μεϊμαράκης είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν κάνει για αρχηγός. Μου είπε και εμένα στο αεροπλάνο ότι είναι ισοπαλία και εγώ του είπα ότι είναι έξι μονάδες και βάλε η διαφορά και με κοίταζε...".

Για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σημείωσε ότι λείπει η κουλτούρα της συνεργασίας. "Για να υπάρχει μια συνεργασία πρέπει να υπάρχει και μια σύγκλιση ιδεολογική, εδώ έχουμε ένα δεξιό και ένα αριστερό κόμμα να κάνουν συνένωση με σκοπό την εξoυσία. Δεν υπαρχει βαθύτερη κουλτούρα σύγκλισης και αργά ή γρήγορα φοβάμαι ότι θα φανούν οι τριβές".


enikos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news