facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΔ: Την αλήθεια που αμφισβητεί ο Σκουρλέτης θα τη βρει στο ΦΕΚ

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στο μέτωπο της ενέργειας και ειδικότερα, για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε τη ΝΔ για ψέματα στο ζήτημα του ΑΔΜΗΕ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διασφάλισε τον δημόσιο χαρακτήρα της ενέργειας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη δήλωση του κ. Π. Σκουρλέτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Χρειάζεται πολύ θράσος για να βαφτίζει ο κ. Σκουρλέτης την αλήθεια ψέμα και να ψεύδεται ασύστολα.
Την αλήθεια, λοιπόν, που αμφισβητεί θα τη βρει στο ΦΕΚ (14/8/2015, ΤΕΥΧΟΣ Α΄, ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 94, ΣΕΛ. 1029) που έχει δημοσιευθεί η συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας».

Νωρίτερα, ο κ. Σκουρλέτης είχε δηλώσει: «επειδή δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι στη ΝΔ δεν ξέρουν να διαβάζουν, καταλαβαίνουμε ότι το μόνο που τους έχει απομείνει είναι το ψέμα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διασφάλισε μετά από τη σκληρή διαπραγμάτευση τον δημόσιο χαρακτήρα της ενέργειας και σταμάτησε την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Αυτά δηλαδή που σκόπευε να ξεπουλήσει η ΝΔ».

Είχε προηγηθεί σχόλιο της Ν.Δ. ότι «η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ προβλέπεται ρητά στο Μνημόνιο Τσίπρα - Καμμένου. Όπως ρητά και ξεκάθαρα προβλέπεται και η παραχώρηση από τη ΔΕΗ του 50% της εμπορίας και παραγωγής ρεύματος».

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news