facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Διαψεύδει τον εαυτό του ο Αλέξης Μητρόπουλος: Αποδέχεται την πρόταση Τσίπρα

Τον εαυτό του δίεψευσε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Μητρόπουλος καθώς σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε ότι αποδέχεται την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να τεθεί στην ουρά του ψηφοδελτίου Αθηνών, παρόλο που λίγες... ώρες νωρίτερα, στον Σκάι, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές.

«Χθες επεσήμανα ότι είναι παράδοξο ο πρώτος σε σταυρούς να τίθεται τελευταίος στη λίστα. Ωστόσο σε αυτή τη μάχη, δεν περισσεύει κανένας» τόνισε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους...

Ο κ. Μητρόπουλος αποκάλυψε μάλιστα το sms που είχε στείλει στον Αλέξη Τσίπρα στο οποίο, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έγραψε: «Σύντροφε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι. Καλή επιτυχία. Σε τιμώ, Αλέξης Μητρόπουλος».

«Θέλω να δείξω με ανωτερότητα πως δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ηθική και νομιμοποιητική βάση για να μου φερθούν έτσι, αυτή την αδικία θα την αποτιμήσει ο κόσμος και στην κάλπη, δεν θέλω να φανώ αίτιος ενός κακού αποτελέσματος του ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό θα παραμείνω» εξήγησε.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news