facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Χουλιαράκης: Δεν θα υπάρξει κούρεμα καταθέσεων

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο υπηρεσιακός ΥΠΟΙΚ από το Λονδίνο εκτίμησε πως οι συνέπειες των κεφαλαιακών ελέγχων στην ελληνική οικονομία αποδεικνύονται μικρότερες του αναμενόμενου και διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει κούρεμα καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες.

Κατά την ίδια πηγή, ο υπηρεσιακός ΥΠΟΙΚ προσέθεσε πως οι συνέπειες των capital controls στην ελληνική οικονομία αποδεικνύονται μικρότερες αυτών που είχαν αρχικά εκτιμηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χουλιαράκης ανέφερε ότι οι έλεγχοι για την κεφαλαιακή επάρκεια των τεσσάρων συστημικών τραπεζών θα ολοκληρωθούν στα μέσα Οκτωβρίου.

Λίγες μέρες πριν το Eurogroup του Σαββάτου, ο κ. Χουλιαράκης βρίσκεται στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στο roadshow του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπου οι επικεφαλής και τα στελέχη 29 ελληνικών εισηγμένων εταιριών θα επιχειρήσουν να αντικρούσουν τους προβληματισμούς των ξένων επενδυτών για την επιδείνωση του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα.

Στις εκδηλώσεις ωστόσο ο υπουργός Οικονομικών και έλληνες επιχειρηματίες έχουν αντιμετωπίσει ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα για τις εμπορικές προοπτικές της χώρας μας, λόγω των προβλημάτων που ταλανίζουν την ελληνική οικονομία.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news