facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Αστυνομικοί με ποδήλατα και στην Ελλάδα

Οι αστυνομικοί πλέον θα διαθέτουν ηλεκτροκίνητα ποδήλατα και η στολή τους θα περιλαμβάνει μπλούζα και βερμούδα, αλλά και κράνος ποδηλάτου και γάντια. Οι αστυνομικοί με τα ποδήλατα είναι γεγονός και αναμένεται η υπηρεσία να εγκανιαστεί στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», αστυνομικοί θα παρουσιαστούν στην ΔΕΘ, φορώντας τη νέα καλοκαιρινή στολή (υπάρχει και χειμερινή), που θα αποτελείται από κοντομάνικο μπλουζάκι με τα διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ., βερμούδα μέχρι το γόνατο, όλα χρώματος μπλε, και τον εξοπλισμό προστασίας όπως κράνος, γάντια και τον ατομικό οπλισμό χωρίς όμως το αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Η καινοτομία, που έχει τεθεί σε εφαρμογή άλλες τρεις φορές στο παρελθόν (2002-2009-2012) αλλά δεν μακροημέρευσε, ήταν ανάμεσα στις εκκρεμότητες των εξαγγελιών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, την οποία είχε αναλάβει προς υλοποίηση ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο νέος θεσμός θα λειτουργήσει πιλοτικά σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά κέντρα και πεζόδρομους εμπορικής δραστηριότητας στην Αθήνα (Ακρόπολη-Πλάκα-Μοναστηράκι), στη Θεσσαλονίκη, στη Ρόδο, στα Χανιά και το Ναύπλιο.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news