facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Οριστικά εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος - Δείτε τη λίστα της Αττικής

Οριστικά εκτός του ψηφοδελτίου Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε ο Αλέξης Μητρόπουλος, παρά την εισήγηση της κομματικής επιτροπής να τοποθετηθεί στην τελευταία τιμητική θέση και την θετική απάντηση από τον ίδιο.

Η κεντρική επιτροπή του κόμματος στη δραματική συνεδρίαση το βράδυ του Σαββάτου αποφάσισε να τον αφήσει έξω από τη λίστα, μετά από τις έντονες αντιδράσεις πολλών κομματικών στελεχών.

Στη συγκεκριμένη περιφέρεια έγινε και μια ακόμη ανατροπή σε σχέση με την αρχική εισήγηση, καθώς αποκλείστηκε τελικά και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Λεβέντης, που προορίζονταν για την έκτη θέση, την οποία κατείχε η Ελένη Σωτηρίου, που ψήφισε κατά του μνημονίου, αποχώρησε από το κόμμα και δεν θα είναι υποψήφια σε αυτές τις εκλογές.

Το ψηφοδέλτιο της Αττικής διαμορφώθηκε πλέον ως εξής, κατά σειρά κατάταξης:

Αριστείδης Μπαλτάς, Νάσος Αθανασίου, Πάνος Σκουρολιάκος, Γιώργος Πάντζας, Γιάννης Δέδες, Κατερίνα Καράλη, Κατερίνα Θεοχάρη, Άννα Στεργίου, Σταύρος Καραγκούνης, Θόδωρος Γκοτσόπουλος, Κ. Καλογρανης, Α. Μαραγκάκη, Ε. Δελαγραμμάτικα, Ν. Πέππας, Κώστας Δέδες, Γιωτα Παππά, Ευαγγελία Ντελάκη, Σπύρος Μιχαήλ, Πάνος Ροδάκης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news