facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Προς ΣΥΡΙΖΑ: «Βρίστε μας, αλλά απαντήστε μας»

Απέναντι σε τεκμηριωμένες αποκαλύψεις, που εκτίθενται δημόσια τις τελευταίες ημέρες έπειτα από δημοσιογραφική έρευνα, o ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με μία χυδαία επίθεση στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Η ανακοίνωση είναι επί της ουσίας έμμεση παραδοχή των αποκαλύψεων και φανερώνει την αμηχανία στην οποία έχουν περιέλθει οι άλλοτε κήνσορες της ηθικής και της διαφάνειας.

Ιδού η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Τις τελευταίες μέρες η ναυαρχίδα του κίτρινου Τύπου, το Πρώτο Θέμα, επιδίδεται σε μια εκστρατεία διασποράς κατασκευασμένων ειδήσεων και συκοφαντίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. Το συγκρότημα της παραδημοσιογραφίας, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, συνεχίζει το ρόλο του κομιστή της διαπλοκής, σε διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση».

Και η απάντηση του ΘΕΜΑτος
Το «Πρώτο Θέμα» και το protothema.gr είναι ένας ανεξάρτητος δημοσιογραφικός οργανισμός που κρίνεται καθημερινά από τους αναγνώστες του. Και όχι φυσικά από τα πολιτικά κόμματα.
Αντί λοιπόν ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να μας υβρίζει (ή τέλος πάντων ας το κάνει κι αυτό προκειμένου να εκτονωθεί!) ας μας απαντήσει:

1. Δικαιούται ή όχι ένα Μέσο Ενημέρωσης να ερωτά έναν «Αριστερό Πρωθυπουργό» αν είναι ηθικό και δεοντολογικό, σύμφωνα με τα πολιτικά του «πιστεύω», να στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά και όχι δημόσια σχολεία που κοστίζουν ετησίως 16.000 ευρώ; Σήμερα στα Σεπόλια έκλεισε το 145ο Δημοτικό Σχολείο λόγω «έλλειψης συνθηκών υγιεινής» (δηλαδή από την πολλή βρώμα κρίθηκε επικίνδυνο για την υγεία των παιδιών!). Τι απαντά στους γονείς αυτών των παιδιών ο κ. Τσίπρας;

2. Δικαιούται ένα Μέσο Ενημέρωσης να ρωτήσει τον πρωθυπουργό της χώρας σε ποίου την βίλα και με τίνος τα έξοδα έκανε αυτός και η οικογένειά του διακοπές όλο το καλοκαίρι στο Σούνιο; Και με ποίου άλλου επιχειρηματία το σκάφος «αρμένιζε» το Αιγαίο;

3. Δικαιούται ένα Μέσο Ενημέρωσης να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα αν ο πρώην υπουργός Επικρατείας, κ. Φλαμπουράρης, είναι μέτοχος σε εργολαβική εταιρεία που πήρε δουλειά 3,9 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο ενώ αυτός ήταν υπουργός. Μήπως είναι παράνομο και αντισυνταγματικό;

Αυτά λοιπόν ας μας απαντήσει ο κ. Τσίπρας και ας αφήσει να μας κρίνουν οι αναγνώστες μας, που μας έχουν καταστήσει το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και επισκεψιμότητα Μέσο Ενημέρωσης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news